Недеља сећања и заједништва

Недељa сећања и заједништва
У „Недељи сећања и заједништва“ која се обележава у свим школама у Србији, наши ученици су били креативни, вредни и емпатични.
Предшколци прве припремне групе су са својом васпитачицом Иваном Вељковић реализовали радионицу ,,Час за нас” и том приликом су причали у паровима и пред групом шта их забрињава, које проблеме имају, како да се боље разумеју и да покажу емпатију , који би били најбољи начини и путеви решавања њихових проблема. Ова активност је допринела стварању боље комуникације, сарадње у групи и помогла је деци да превазиђу ,,непријатна стања” .
Ученици одељења 3/1 реализовали су радионицу на тему емпатије, другарства и љубави.
Ученици одељења 3/1 реализовали су радионицу на тему емпатије, другарства и љубави.
У одељењу 2/2 реализоване су радионице на којима су ученици изражавали своја размишљања и емоције кроз цртеже, песме и групне креативне радове. Циљ низа активности усмерен је на развијање емпатије, толеранције, поштовања и сарадње.
Реализоване су радионице: “Друг другу- размена ускршњих јаја” и “Сарадња”.
У одељењу 2/4 обележена је Недеља сећања и заједништва. Ове активности ће јачати везе унутар школске заједнице, подстицати ученике да се ангажују у решавању проблема и пруже подршку онима којима је то потребно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *