Републичко такмичење из физике

Традиционално, као и сваке године,у априлу се одржава Републичко такмичење из физике. Ове године Републичко такмичење је одржано  19.04. у  ОШ ” Милан Илић Чича ” у Аранђеловцу, малом месту у срцу Шумадије. 

Нашу школу је представљало четворо ученика који су се за ово такмичење пласирали својим радом , залагањем, упорношћу и непрекидним вежбањем и стицањем нових знања током читаве школске године. То су ученици Илија Крстић 6/4, Наталија Стошовић и Василије Марковић из одељења 6/5 и Немања Стојановић 8/5, коме је ово било треће учешће на Републичком такмичењу из физике. Сви су они својим знањем, понашањем и дружењем са другим учесницима достојно представљали нашу школу и донели 3 награде што је велики успех обзиром да је такмичење окупило велики број учесника из читаве Србије, чак 647.
Наталија Стошовић је освојила 1. награду, Василије Марковић 3. награду, Немања Стојановић је добио похвалу , док је Илија Крстић овог пута нажалост остао без награде али је био првак у оптимизму и лепом расположењу. Ученике је водила и спремала наставница Биљана Николић која је јако поносна на њих и за коју су сви они победници на овом такмичењу.
Све честитке ученицима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *